Memo Senso Informatie Onze collectie Onze werkwijze Neem contact op met ons
   
           
   
 
Heeft u vragen?

Wij beantwoorden graag uw vragen, neem contact met ons op als uw vraag hiernaast niet beantwoord wordt, mail ons via info@memosenso.com.

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen voor informatie: 0596-581100.

 

Gaat u over tot bestellen dan kunt u hier het formulier met de instructies downloaden.


Wat is de Memo Senso

De Memo Senso is een lederen armband, handgemaakt leer uit Torino (Italië). In de armband zit een cilinder verwerkt. In de cilinder kunnen wij uw herinnering plaatsen (bijvoorbeeld een kleine hoeveelheid as of haar van uw dierbare, een foto, de melktandjes van uw kinderen, etc.). Geliefden kunnen beide een Memo Senso dragen met daarin iets persoonlijks verwerkt en de cilinder laten graveren (tegen meerprijs), de mogelijkheden zijn eindeloos. De cilinder wordt hermetisch verzegeld.

De cilinders zijn er in drie uitvoeringen:

Z Rodiato - Echt zilver 925 (gerodineerd)
G Dorato - Echt zilver met 20 micron goud verguld
R Rosato - Echt zilver met 20 micron roségoud verguld

De armbanden zijn van Italiaans kwaliteits leer en verkrijgbaar in smalle band (2,3 cm) en brede band (3,5 cm), de lengte van de armband is 23cm. De maat van de cilinder is rond 10mm, lengte 22mm. Er zijn twaalf verschillende soorten leer te verkrijgen, bekijk onze collectie voor alle soorten leer.

Wij adviseren u met de Memo Senso niet te baden / douchen / zwemmen of naar de sauna te gaan om de kwaliteit en de uitstraling van het leer te behouden.